Кількість
|
Вартість
|
||
|
Blend 50/50 City / Суміш кавових зерен 50 арабіки 50 робусти City
свіжомелена та свіжозварена має:
Аромат, Смак і Післясмак
виразний, яскравий, оксамитовий, приємний, насичений та щільний, об’ємний та обволікаючий, збалансований та гармонійний, стійкий і тривалий
з Нотками й Відтінками
виразними, чіткими, яскравими й деякими віддаленими
– карамелі вершкової темної солодкуватої густої, іриски темної,
– шоколаду чорного гіркого солодкуватого,
– сухофруктів/узвару стиглих яблук і груш темно-сушених з запеченими шкірочками,
– горіхів темношкірих (мигдалю, фундуку, волоського та арахісу жареного),
– вишні чорної/бордової стиглої/підв’ялої та її кісточок,
– винограду червоного/темно-рожевого стиглого/підв’ялого з кісточками (ізюм),
– полуниця стигла солодка (віддалено),
– зелені/листя петрушки і кропу темно-зелених (домогосподарських – не тепличних),
– деревини/дубової кори сухої;
Текстуру Тіла напою
– насичену, щільну, мазку, шовковисту, олійну/сиропну/узварну (розмазується по стінках і помірно стікає):
– як олія/сироп густа – в еспрессо машинному та ручному,
– як олія/сироп рідка – в кавоварці Мокка (Гейзер) і джезві (турці/ібрику),
– як узвар – у фільтрових кавоварках машинних та ручних;
Кольори і Відтінки Тіла напою
– рубіново-мідні, темно-горіхові, бордові, чорної стиглої/перестиглої/в’яленої/гнилої вишні;
Текстуру Крема (Пінки)
– насичену, густу, помірно щільну, тягучу, мазку, кремово-олійно-сиропну,
– оксамитову, помірно еластичну, помірно стійку, об’ємну, високу;
Кольори і Відтінки Крема (Пінки)
– кремові, карамельні, медові, горіхові,
– одно- чи різнотонні та в еспрессо – з плавними/чіткими/текстурними малюнками гепардово-плямистими чи тигрово-смугастими;
Основний/Сумарний Аромат, Смак і Післясмак
гіркувато-терпкуватий з легкою кислинкою та віддаленою солодкістю
– насиченого/густого ледь солодкого узвару з сухофруктів стиглих яблук і груш темно-сушених карамелізованих з запеченими шкірочками та вишні й винограду в’ялених/сушених з присмаком горіхових шкірок;
– густої темної солодкуватої вершкової карамелі (іриски темної) з сухофруктами/ягодами, родзинками та горіхами/горіховою пастою;
– чорного гіркого шоколаду з родзинками та горіхами або темного шоколадно-карамельного батончика з родзинками та горіхами;
– чорно-шоколадно-горіхової пасти (як Nutella) з сухофруктами/ягодами, родзинками;
Солодкість – від ледь чутної до легкої (аромат/смак/післясмак з солодкістю)
темної вершкової карамелі (іриски темної); стиглих яблук, груш, вишні, винограду, полуниці.
Кислинка – від ледь чутної до легкої (аромат/смак/післясмак з кислинкою)
стиглих яблук, груш, вишні, винограду, полуниці.
Гірчинка – від легкої до помірної (аромат/смак/післясмак з гірчинкою / м’яко гіркуватий)
горіхів та їхніх шкірок, мигдалю гіркого; запечених шкірок сухофруктів; шкірок і кісточок вишні/винограду/абрикосу; шоколаду чорного гіркого; кори дуба.
Терпкість – від легкої до помірної (аромат/смак/післясмак з терпкістю / м’яко терпкуватий)
шкірок і кісточок вишні/винограду/абрикосу; горіхів та їхніх шкірок, мигдалю гіркого; запечених шкірок сухофруктів; кори дуба.