Бажання
Додайте товари до списку бажань
0

1кг, Кава купаж 70% арабіка, 30% робуста Espresso Classico (зерно)

Артикул 10490
В наявності
420 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
Замовити швидко
Характеристики
Гірчинка 2
Кислинка 3
Смакові ноти: Шоколад,,Цитрусовий,,Мед,,Винний
Насиченість 3
Густина 3

Espresso Classico 70/30

свіжомелена та свіжозварена має:

Аромат, Смак і Післясмак

багатий, букетний, виразний, яскравий, оксамитовий, приємний, насичений та щільний, об’ємний та обволікаючий, збалансований та гармонійний, стійкий і тривалий

з Нотками й Відтінками

виразними, чіткими, яскравими й деякими віддаленими

– печива пісочного,

– карамелі вершкової та цукрової солодкої густої, іриски,

– сухофруктів/узвару стиглих зелено-сортових зимових яблук і груш,

– цитрусів стиглих (грейпфрута, апельсина, лимона) та їхніх кісточок,

– яблук зелено-сортових зимових стиглих та їхніх кісточок,

– вишні стиглої та її кісточок,

– кавунових шкірок біля м’якоті,

– горіхів (фундуку, мигдалю, волоського та арахісу жареного),

– житнього хліба темного солодового кислуватого (“Бородинського”),

– зелені/листя петрушки і кропу темно-зелених (домогосподарських – не тепличних),

– деревини/дубової кори сухої;

Текстуру Тіла напою

– насичену, щільну, мазку, шовковисту, олійну/сиропну/узварну (розмазується по стінках і помірно стікає):

– як олія/сироп густа – в еспрессо машинному та ручному,

– як олія/сироп рідка – в кавоварці Мокка (Гейзер) і джезві (турці/ібрику),

– як узвар – у фільтрових кавоварках машинних та ручних;

Кольори і Відтінки Тіла напою

– рубіново-мідні, темно-горіхові, бордові, чорної стиглої/перестиглої/в’яленої/гнилої вишні;

Текстуру Крема (Пінки)

– насичену, густу, щільну, тягучу, мазку, кремово-олійно-сиропну,

– шовковисто-оксамитову, глянцеву, однорідну, суцільну, еластичну, стійку, достатньо об’ємну;

Кольори і Відтінки Крема (Пінки)

– кремові, карамельні, медові, горіхові,

– одно- чи різнотонні та в еспрессо – з плавними/чіткими/текстурними малюнками гепардово-плямистими чи тигрово-смугастими;

Основний/Сумарний Аромат, Смак і Післясмак

гіркувато- кислувато солодкувато- терпкуватий

– концентрату/насиченого соку цитрусово-яблучно-вишневого;

– насиченого/густого компоту/узвару зі стиглих зимових яблук і вишень свіжих/в’ялених/сушених та цитрусових шкірок;

– печива пісочного з карамельно-горіхово-фруктовою помадкою.

Солодкість – від легкої до помірної (аромат/смак/післясмак з солодкістю/солодкуватий)

печива пісочного; карамелі вершкової та цукрової густої, іриски; стиглих цитрусів, яблук і вишень; кавунових шкірок; сухофруктів; житнього хліба темного (“Бородинського”).

Кислинка – від легкої до помірної (аромат/смак/післясмак з кислинкою / м’яко кислуватий)

стиглих цитрусів, яблук і вишень; кавунових шкірок; житнього хліба темного (“Бородинського”).

Гірчинка – від помірної до яскравої (аромат/смак/післясмак з гірчинкою / м’яко гіркуватий)

соку, м’якоті, шкірок і кісточок цитрусів, яблук і вишень; горіхів та їхніх шкірок, мигдалю гіркого; житнього хліба темного (“Бородинського”); зелені/листя петрушки і кропу; кори дуба.

Терпкість – від помірної до яскравої (аромат/смак/післясмак з терпкістю / терпкий)

соку, м’якоті, шкірок і кісточок цитрусів, яблук і вишень; горіхів та їхніх шкірок, мигдалю гіркого; зелені/листя петрушки і кропу; кори дуба.

Залежно від помелу зерна, типу, техніки і технології та налаштувань заварювання кави, співвідношення меленої кави й води виразність і чіткість, яскравість і стійкість, повнота і співвідношення букету й окремих нот і відтінків ароматів і смаків можуть посилюватись, послаблюватись чи зникати, особливо деякі легкі та віддалені.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
  • Самовивіз з нашого магазину 
  • Кур'єром по Києву, Луцьку та Рівному
  • «Новою поштою» по Україні 
  • «Укрпоштою» по Україні

Більше інформації про доставку

  • Накладений платіж Оплата післяплатою в разі доставки кур'єрською службою Нова Пошта. Розрахунок готівкою при отриманні товару на складі служби доставки. Оплата за послугу згідно з тарифом нової пошти 20 грн + 2% від суми замовлення.
  • Безготівковий розрахунок Оплата за безготівковим розрахунком здійснюється наступним способом: після оформлення замовлення, менеджер магазину факсом або електронною поштою надішле Вам рахунок-фактуру, який Ви зможете оплатити в касі відділення будь-якого банку (при перекладі необхідно буде сплатити комісію згідно з тарифами банку) або з розрахункового рахунку Вашої фірми . Для юридичних осіб пакет усіх необхідних документів надається разом з товаром.

Більше інформації про оптату

 

Гарантійний термін експлуатації становить 12 місяців з дати продажу на нову техніку, на вживану техніку 3 місяці.

Вживана техніка поверненню не підлягає.Поверненню підлягає лише та техніка,яка не була в експлуатації.. У перебігу встановленого гарантійного терміну всі несправності, що виникли з вини виробника, підтвердженні, з потреби, висновком нашої експертизи, усуваються безкоштовно, найкоротші терміни, в порядку черги. Для гарантійного ремонту звертайтеся винятково у наші сервісні центри( смт. Демидівка, вул. Луцька 104, м. Луцьк , вул. Рівненська 123 , м. Київ , вул. Велика Кільцева 2)

Ви маєте право звернутись в будь який наш сервісний центр, але сума ремонту компенсуватись не буде . Гарантія включає усунення всіх недоліків, які виникли у період гарантійного терміну експлуатації приладу, що як доведено, є наслідком низької якості матеріалів або дефектів складових частин, якщо бути виконані всі умови експлуатації товару. Не ремонтуйте прилад самостійно! Порушення вимог інструкції з експлуатації приводить до втрати гарантії. Гарантійний ремонт здійснюється шляхом безкоштовної заміни дефектного вузла (деталі). Замінені вузли (деталі) є власністю сервісного центру. Заміну несправних приладів та повернення грошей сервісний центр не проводить. При проведенні гарантійного ремонту і виявлені в процесі діагностики дефектів, які виникли з вини покупця , споживач оплачує діагностику і ремонт та заміну запчастини (виробу) відповідно до прейскуранта сервісного центру.

Вгору