Кількість
|
Вартість
|
||
|
City Netwite (60/40) / Суміш кавових зерен 60 арабіки 40 робусти
свіжомелена та свіжозварена має:
Аромат, Смак і Післясмак
виразний, яскравий, оксамитовий, приємний, насичений та щільний, об’ємний та обволікаючий, збалансований та гармонійний, стійкий і тривалий
з Нотками й Відтінками
виразними, чіткими, яскравими й деякими віддаленими
– печива пісочного “топлене молоко”,
– карамелі цукрової та вершкової солодкої, іриски,
– арахісу жареного та горіхів темних (мигдалю, фундуку, волоського),
– сухофруктів/узвару стиглих яблук і груш темно сушених з запеченими шкірочками,
– цитрусів стиглих та їхніх кісточок,
– гранатів та їхніх шкірок і кісточок,
– яблук солодко-кисло-терпких зелено-сортових зимових стиглих та їхніх кісточок,
– житнього хліба темного солодового кислуватого (“Бородинського”),
– какао, кориці,
– зелені/листя петрушки і кропу темно-зелених (домогосподарських – не тепличних),
– деревини/дубової кори сухої;
Текстуру Тіла напою
– насичену, щільну, мазку, шовковисту, олійну/сиропну/узварну (розмазується по стінках і помірно стікає):
– як олія/сироп густа – в еспрессо машинному та ручному,
– як олія/сироп рідка – в кавоварці Мокка (Гейзер) і джезві (турці/ібрику),
– як узвар – у фільтрових кавоварках машинних та ручних;
Кольори і Відтінки Тіла напою
– рубіново-мідні, темно-горіхові, бордові, чорної стиглої/перестиглої/в’яленої/гнилої вишні;
Текстуру Крема (Пінки)
– насичену, густу, помірно щільну, тягучу, мазку, кремово-олійно-сиропну,
– оксамитову, помірно еластичну, помірно стійку, об’ємну, високу;
Кольори і Відтінки Крема (Пінки)
– темно-кремові, темно-карамельні, гречано-медові, темно-горіхові,
– одно- чи різнотонні та в еспрессо – з плавними/чіткими/текстурними малюнками гепардово-плямистими чи тигрово-смугастими;
Основний/Сумарний Аромат, Смак і Післясмак
гіркувато-терпкувато-кислувато-солодкуватий
– насиченого/густого солодкуватого узвару з сухофруктів стиглих яблук і груш темно сушених карамелізованих зі шкірками цитрусів і гранату та присмаком кориці й горіхових шкірок;
– сиропу/лікеру кавово-карамельно-цитрусово-гранатового з корицею;
– печива пісочного “топлене молоко” з карамельно-горіхово-фруктовою пастою і корицею;
– арахісу жареного у цукрово-фруктовій карамелі/глазурі з корицею.
Солодкість – від легкої до помірної (аромат/смак/післясмак солодкуватий/солодкий)
пісочного печива; карамелі цукрової та вершкової, іриски; сухофруктів стиглих яблук і груш; стиглих цитрусів, гранату, яблук.
Кислинка – від легкої до помірної (аромат/смак/післясмак з кислинкою)
стиглих цитрусів, гранату, яблук; житнього хліба солодового (“Бородинського”).
Гірчинка – від легкої до помірної (аромат/смак/післясмак з гірчинкою / м’яко гіркуватий)
горіхів темних, мигдалю гіркого; запечених шкірок сухофруктів; шкірок і кісточок цитрусів, гранату; яблук; житнього хліба темного (“Бородинського”); какао; зелені/листя петрушки і кропу; кори дуба.
Терпкість – від легкої до помірної (аромат/смак/післясмак з терпкістю/м’яко терпкуватий)
горіхів темних, мигдалю гіркого; запечених шкірок сухофруктів; шкірок і кісточок цитрусів, гранату; яблук; кориці; зелені/листя петрушки і кропу; кори дуба.
Залежно від помелу зерна, типу, техніки і технології та налаштувань заварювання кави, співвідношення меленої кави й води виразність і чіткість, яскравість і стійкість, повнота і співвідношення букету й окремих нот і відтінків ароматів і смаків можуть посилюватись, послаблюватись чи зникати, особливо деякі легкі та віддалені.