Кількість
|
Вартість
|
||
|
Blend 80/20 Slow Roast / Суміш кавових зерен 80 арабіки 20 робусти Slow Roast
свіжомелена та свіжозварена має:
Аромат, Смак і Післясмак
багатий, букетний, виразний, яскравий, оксамитовий, приємний, м’який, насичений та щільний, об’ємний та обволікаючий, збалансований та гармонійний, стійкий і тривалий
з Нотками й Відтінками
виразними, чіткими, яскравими й деякими віддаленими
– карамелі вершкової та цукрової середньо-темної солодкуватої густої, іриски світлої,
– шоколаду молочного темного солодкуватого,
– сухофруктів/узвару стиглих яблук і груш темно-сушених з запеченими шкірочками,
– горіхів темношкірих (мигдалю, фундуку, волоського та арахісу жареного),
– вишні чорної/бордової стиглої та її кісточок,
– цитрусів (більше грейпфрута, лимона),
– полуниці стиглої солодкої (віддалено),
– зелені/листя петрушки і кропу темно-зелених (домогосподарських – не тепличних),
– деревини/дубової кори сухої;
Текстуру Тіла напою
– насичену, щільну, мазку, шовковисту, олійну/сиропну/узварну (розмазується по стінках і помірно стікає):
– як олія/сироп густа – в еспрессо машинному та ручному,
– як олія/сироп рідка – в кавоварці Мокка (Гейзер) і джезві (турці/ібрику),
– як узвар – у фільтрових кавоварках машинних та ручних;
Кольори і Відтінки Тіла напою
– рубіново-мідні, темно-горіхові, бордові, чорної стиглої/перестиглої/в’яленої/гнилої вишні;
Текстуру Крема (Пінки)
– насичену, густу, щільну, тягучу, мазку, кремово-олійно-сиропну,
– шовковисто-оксамитову, глянцеву, однорідну, суцільну, еластичну, стійку, достатньо об’ємну;
Кольори і Відтінки Крема (Пінки)
– кремові, карамельні, медові, горіхові,
– одно- чи різнотонні та в еспрессо – з плавними/чіткими/текстурними малюнками гепардово-плямистими чи тигрово-смугастими;
Основний/Сумарний Аромат, Смак і Післясмак
солодкувато-кислувато-терпкуватий з легкою/помірною гірчинкою
– насиченого/густого солодкуватого узвару з сухофруктів стиглих яблук і груш темно-сушених карамелізованих з запеченими шкірочками та вишні стиглої чорної в’яленої і шкірок цитрусів з присмаком горіхів/горіхової пасти;
– густої середньо-темної солодкуватої вершкової та цукрової карамелі, іриски світлої з сухофруктами/ягодами, шкірками цитрусів та горіхами/горіховою пастою;
– молочно-шоколадно-горіхової пасти (як Nutella) з сухофруктами/ягодами та шкірками цитрусів;
Солодкість – від легкої до помірної (аромат/смак/післясмак з солодкістю / солодкуватий)
карамелі вершкової та цукрової світлої, іриски світлої; шоколаду молочного темного; стиглих яблук, груш, вишні, полуниці.
Кислинка – від легкої до помірної (аромат/смак/післясмак з кислинкою / м’яко кислуватий)
стиглих яблук, груш, вишні, полуниці, цитрусів.
Гірчинка – від легкої до помірної (аромат/смак/післясмак з гірчинкою / м’яко гіркуватий)
шкірок і кісточок цитрусів/вишні/абрикосу; горіхів та їхніх шкірок, мигдалю гіркого; запечених шкірок сухофруктів; зелені/листя петрушки і кропу; кори дуба.
Терпкість – від легкої до помірної (аромат/смак/післясмак з терпкістю / м’яко терпкуватий)
шкірок і кісточок цитрусів/вишні/абрикосу; горіхів та їхніх шкірок, мигдалю гіркого; зелені/листя петрушки і кропу; кори дуба.